top of page

TRYGGHET GENOM ÄKTA HANTVERK

Entreprenad

//

Behöver du hjälp med att bygga ditt drömhus eller ett parhus för ditt fastighetsbolag? Vi erbjuder både projektering och utförande av små till mellanstora projekt med fokus på kvalitet och kundservice.

VI HAR BYGGT DRÖMMAR I 30 ÅR

projektering och utförande med fokus på kvalitet

Entreprenad handlar om att hantera hela byggprocessen från början till slut, och på Janssons Bygg i Nyköping är vi experter på att leverera kompletta entreprenadtjänster. Med över 30 års erfarenhet i branschen kan vårt team av skickliga snickare, projektledare och andra hantverkare ta hand om alla aspekter av ditt byggprojekt.

Vi sköter allt från initial planering och tillstånd till konstruktion och färdigställande. Detta ger dig som kund en smidig och stressfri upplevelse, eftersom du har en enda kontaktpunkt för hela processen. Vi är med dig från de första skisserna till den sista spiken, och ser till att ditt projekt utförs med kvalitet och i tid.

Byggentreprenad för ditt drömprojekt - Kontakta oss idag!

Oavsett om det gäller utförande-, gips- eller totalentrepenad finns vi här. Vi kan ta ansvar för såväl projektering som utförande av arbetet. När du vänder dig till oss kan du räkna med att vi utför uppdrag med största noggrannhet och kompetens. Vill ha hjälp med att bygga ditt drömhus? Eller är du ett fastighetsbolag som vill ha hjälp att bygga parhus? Vi kan bistå med både projektering och utförande av små till mellanstora projekt.

Som företag fokuserar vi på kvalitet och kundservice. Vi är fast beslutna att lyssna på våra kunders behov och hitta den bästa lösningen för deras behov. Vi förstår också att det är en spännande men stressig process att bygga ett hus och vi kommer alltid att finnas med dig under hela resan.

// Vi erbjuder också:

TRYGGHET GENOM ÄKTA HANTVERK

Över 30 år i branschen.

Vi är ett familjedrivet företag med kompetens inom allt som rör byggbranschen, från lösvirkeshus till omfattande renoveringar, försäkringsärenden och totalentreprenad. Hos oss är varje projekt en möjlighet att förverkliga en dröm, det är något vi har gjort nu i två generationer - i över 30 år!​​

_DSC8067-1.jpg
KONTAKT

// Ren byggarglädje!

Med oss på Janssons Bygg kan du känna dig trygg. Vi står för kvalitet, erfarenhet och den personliga relationen som gör skillnad. Kontakta oss idag, så börjar vi bygga på dina drömmar tillsammans.

bottom of page