top of page

TRYGGHET GENOM ÄKTA HANTVERK

Badrum / våtrum

//

Vi gör din badrumsrenovering enkel och trevlig. Från planering till konstruktion, skapar vi ett drömbadrum som är skräddarsytt efter dina preferenser.

VI HAR BYGGT DRÖMMAR I 30 ÅR

Skräddarsydda tjänster från planering till konstruktion

Badrummet är en plats för avkoppling och förnyelse, där du börjar och avslutar din dag. När det är dags för en uppgradering, står Janssons Bygg i Nyköping redo att förvandla ditt badrum till en funktionell och elegant oas. Vårt team ser till att ditt badrumsrenoveringsprojekt utförs med precision och stil. Låt oss skapa ett badrum som kombinerar komfort, estetik och praktisk funktionalitet. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan förverkliga din vision för det perfekta badrummet.

Kompletta badrumsrenoveringar för att skapa ditt drömbadrum

Vi vill att ditt badrum ska vara en plats där du kan koppla av och njuta av. Med våra kompletta badrumsrenoveringstjänster, skapar vi ett badrum som är skräddarsytt för dig - från planering och design till materialval och konstruktion.

Badrummet ska vara en plats som du verkligen kan njuta av. Därför erbjuder vi kompletta våt och badrumsrenoveringstjänster som är skräddarsydda specifikt för dig och dina preferenser - från planering och design till materialval och konstruktion.
Från trist till fantastiskt på nolltid, med expertrådgivning varje steg på vägen.

// Vi erbjuder också:

TRYGGHET GENOM ÄKTA HANTVERK

Över 30 år i branschen.

Vi är ett familjedrivet företag med kompetens inom allt som rör byggbranschen, från lösvirkeshus till omfattande renoveringar, försäkringsärenden och totalentreprenad. Hos oss är varje projekt en möjlighet att förverkliga en dröm, det är något vi har gjort nu i två generationer - i över 30 år!​​

_DSC8067-1.jpg
KONTAKT

// Ren byggarglädje!

Med oss på Janssons Bygg kan du känna dig trygg. Vi står för kvalitet, erfarenhet och den personliga relationen som gör skillnad. Kontakta oss idag, så börjar vi bygga på dina drömmar tillsammans.

bottom of page