top of page

TRYGGHET GENOM ÄKTA HANTVERK

Altaner

//

Dags för altan- eller terrass? Våra byggteam står till din tjänst! Vi är din pålitliga partner och hjälper dig med allt från idéer och planering till själva byggandet. Kontakta oss idag!

VI HAR BYGGT DRÖMMAR I 30 ÅR

Skapa din drömaltan med oss!

Altanen är utomhuslivets hjärta i många hem, en plats där familj och vänner samlas för att njuta av långa sommarkvällar och soliga helger. För dig som bor i Nyköping, Oxelösund eller i resten av östra sörmland och drömmer om att förvandla din uteplats, erbjuder våra snickare på Janssons Bygg att hjälpa dig skapa en plats där minnen kan skapas och sommaren verkligen kan njutas till fullo.

Utrymme med stil - vi hjälper dig med din altan!

En altan är den perfekta platsen för att koppla av och njuta av utomhuslivet och naturen. Vårt team av erfarna byggare är stolta över att ha hjälpt många kunder att skapa den ultimata altanen för deras hem. Vi arbetar med allt från enkla däck till stora, anpassade altaner som omfattar hela bakgården.

Vi tror på att skapa en personlig upplevelse för varje kund och arbetar tillsammans med dig för att förstå dina specifika behov och önskemål. Genom att kombinera din vision med vår expertis och erfarenhet kan vi bygga en altan som du kommer att älska och som du kan njuta av i många år framöver.

Vi använder bara högkvalitativa material och de senaste teknikerna för att säkerställa att din altan är hållbar och tålig mot väder och vind. Vi tar också hänsyn till miljön och strävar efter att minimera vår påverkan på naturen så mycket som möjligt.

Oavsett om du vill installera en ny uteplats eller renovera den du redan har, har vi allt du behöver!
Vi har stor erfarenhet av altan och terrassbyggnation och hjälper dig som kund med både idéer och själva byggandet. När du anlitar oss vet du att du är i trygga händer.

Kontakta oss idag för att starta planeringen av din drömaltan. Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer och offertförslag, och vi är glada att svara på alla dina frågor. Låt oss hjälpa dig att skapa den perfekta platsen att koppla av och njuta av livet utomhus.

// Vi erbjuder också:

TRYGGHET GENOM ÄKTA HANTVERK

Över 30 år i branschen.

Vi är ett familjedrivet företag med kompetens inom allt som rör byggbranschen, från lösvirkeshus till omfattande renoveringar, försäkringsärenden och totalentreprenad. Hos oss är varje projekt en möjlighet att förverkliga en dröm, det är något vi har gjort nu i två generationer - i över 30 år!​​

_DSC8067-1.jpg
KONTAKT

// Ren byggarglädje!

Med oss på Janssons Bygg kan du känna dig trygg. Vi står för kvalitet, erfarenhet och den personliga relationen som gör skillnad. Kontakta oss idag, så börjar vi bygga på dina drömmar tillsammans.

bottom of page