top of page

TRYGGHET GENOM ÄKTA HANTVERK

Takbyten

//

Behöver du hjälp med att byta tak? Våra certifierade takentreprenörer hjälper dig med alla takarbeten på ett snabbt och pålitligt sätt. Minimala störningar för ditt hem och din familj.

VI HAR BYGGT DRÖMMAR I 30 ÅR

Låt oss ta hand om ditt takbyte

Är det dags att byta tak? På Janssons Bygg i Nyköping erbjuder vi takbyten som garanterar både säkerhet och stil. Vi förstår att taket är ditt hems främsta skydd mot väder och vind, och att det även spelar en viktig roll för din fastighets estetik och värde. Med över 30 års erfarenhet inom byggbranschen vet våra erfarna takläggare hur man byter tak på ett sätt som är hållbart och pålitligt.

Takexpertis för säkerhet och bekvämlighet

Vi arbetar med olika typer av takmaterial, från tegel och betong till plåt och trä, och vi hjälper dig att välja det som passar bäst för ditt hem och din budget. Oavsett om du behöver byta ut ett gammalt tak eller vill uppgradera till ett modernare utseende, kan vi ta hand om hela processen från start till slut. Med Janssons Bygg kan du känna dig trygg med att ditt takbyte blir utfört med högsta kvalitet och uppmärksamhet på detaljer. Våra certifierade och försäkrade entreprenörer är snabba, pålitliga och redo att hjälpa dig med alla takarbeten, stora som små.
Kontakta oss idag för att få hjälp med ditt takbyte och andra takarbeten.

// Vi erbjuder också:

TRYGGHET GENOM ÄKTA HANTVERK

Över 30 år i branschen.

Vi är ett familjedrivet företag med kompetens inom allt som rör byggbranschen, från lösvirkeshus till omfattande renoveringar, försäkringsärenden och totalentreprenad. Hos oss är varje projekt en möjlighet att förverkliga en dröm, det är något vi har gjort nu i två generationer - i över 30 år!​​

_DSC8067-1.jpg
KONTAKT

// Ren byggarglädje!

Med oss på Janssons Bygg kan du känna dig trygg. Vi står för kvalitet, erfarenhet och den personliga relationen som gör skillnad. Kontakta oss idag, så börjar vi bygga på dina drömmar tillsammans.

bottom of page