top of page

TRYGGHET GENOM ÄKTA HANTVERK

Uterum

//

Vårt erfarna team av hantverkare kommer att arbeta med dig genom hela processen, från materialval till byggandet av ditt uterum.

VI HAR BYGGT DRÖMMAR I 30 ÅR

Skapa ditt drömuterum - Vi är här för att hjälpa dig!

Ett uterum kan förvandla din trädgård till en förlängning av ditt hem och ge dig möjlighet att njuta av naturen året runt. Om du bor i Nyköping och letar efter erfarna snickare som kan förverkliga din dröm om ett uterum, är Janssons Bygg din lokala partner. Med över 30 års erfarenhet i byggbranschen har vi kunskapen och kreativiteten för att skapa ett uterum som passar dina önskemål och din livsstil. Oavsett om du vill ha en mysig plats för avkoppling eller en levande yta för sociala tillställningar, ser vi till att ditt uterum blir den perfekta balansen mellan inomhuskomfort och utomhuskänsla.

Vårt erfarna team av hantverkare kommer att arbeta med dig genom hela processen, från materialval till byggandet av ditt uterum.

Vi är här för att hjälpa dig att få ditt drömuterum att bli verklighet. Oavsett om du vill ha ett uterum för att koppla av, umgås med vänner eller bara njuta av utsikten, så har vi de lösningar som passar dina behov.

Vårt erfarna team har byggt uterum i flera år och vi vet att det kan vara en utmanande process. Vi finns med dig genom hela processen från början till slut, och hjälper dig med allt från materialval till själva byggandet av ditt uterum.

Vi förstår att det är en stor investering att bygga ett uterum, men vi är övertygade om att det är värt varenda krona. Ett uterum ger dig ett extra utrymme att njuta av året runt och kan också öka värdet på ditt hem.

Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa det perfekta uterummet för dina behov!

// Vi erbjuder också:

TRYGGHET GENOM ÄKTA HANTVERK

Över 30 år i branschen.

Vi är ett familjedrivet företag med kompetens inom allt som rör byggbranschen, från lösvirkeshus till omfattande renoveringar, försäkringsärenden och totalentreprenad. Hos oss är varje projekt en möjlighet att förverkliga en dröm, det är något vi har gjort nu i två generationer - i över 30 år!​​

_DSC8067-1.jpg
KONTAKT

// Ren byggarglädje!

Med oss på Janssons Bygg kan du känna dig trygg. Vi står för kvalitet, erfarenhet och den personliga relationen som gör skillnad. Kontakta oss idag, så börjar vi bygga på dina drömmar tillsammans.

bottom of page