top of page

TRYGGHET GENOM ÄKTA HANTVERK

Målning

//

Få din lägenhet eller villa att kännas som ny igen med hjälp av våra professionella tapetsering- och målningstjänster. Vi kan hjälpa dig att måla väggar, tak och lister på ett sätt som kommer att förlänga ditt hems livslängd.

VI HAR BYGGT DRÖMMAR I 30 ÅR

Ge ditt hem nytt liv med våra målnings- och tapetseringstjänster


Målning kan förvandla ett rum från tråkigt till livligt och skapa den atmosfär du vill ha i ditt hem. På Janssons Bygg i Nyköping erbjuder vi professionella målnings- och tapetseringstjänster för både interiörer och exteriörer. Oavsett om du behöver måla om ett helt hus eller bara vill fräscha upp ett enskilt rum, kan vi hjälpa dig att välja rätt färger och material som passar din stil och ditt hem och säkerställa att du får ett resultat som både är snyggt och hållbart.

Fräscha upp ditt hem med professionell målning och tapetsering

Om du vill fräscha upp ditt hem och förlänga dess livslängd är ommålning ett utmärkt sätt att göra det. Det kan få din lägenhet eller villa att kännas som ny igen! Tapetsering och målning bör utföras av kunniga yrkesmän, så vi är här för att hjälpa dig! Vi kan hjälpa dig med tapetsering och målning av väggar, tak och lister.
Ta kontakt med oss idag för att se vad vi kan göra för dig! Vi kan hjälpa dig med Målning i hela Sörmland.

// Vi erbjuder också:

TRYGGHET GENOM ÄKTA HANTVERK

Över 30 år i branschen.

Vi är ett familjedrivet företag med kompetens inom allt som rör byggbranschen, från lösvirkeshus till omfattande renoveringar, försäkringsärenden och totalentreprenad. Hos oss är varje projekt en möjlighet att förverkliga en dröm, det är något vi har gjort nu i två generationer - i över 30 år!​​

_DSC8067-1.jpg
KONTAKT

// Ren byggarglädje!

Med oss på Janssons Bygg kan du känna dig trygg. Vi står för kvalitet, erfarenhet och den personliga relationen som gör skillnad. Kontakta oss idag, så börjar vi bygga på dina drömmar tillsammans.

bottom of page