top of page

TRYGGHET GENOM ÄKTA HANTVERK

Försäkringsärenden

vi hjälper dig genom hela processen, från att rapportera skadan till ditt försäkringsbolag till att genomföra reparationerna

_R732285.jpg
DSC02011.png
Försäkringsskador

Jesper Eriksson

073-7863006

jesper@jbib.se

Vi är din partner när det gäller!

Välkommen till oss på Janssons Bygg, din partner när det gäller försäkringsärenden och skadereparationer. Vi är ett erfaret byggföretag som har specialiserat oss på att hjälpa privatpersoner och företag att hantera skador och olyckor som täcks av försäkringar.

Vi förstår att en skada på din fastighet eller egendom kan vara en stor påfrestning både känslomässigt och ekonomiskt. Därför finns vi här för att hjälpa dig genom hela processen, från att rapportera skadan till ditt försäkringsbolag till att genomföra reparationerna och återställa ditt hem eller företagsbyggnad till dess tidigare skick.

Vårt team består av kunniga och erfarna byggproffs som är specialiserade på att hantera försäkringsärenden. Vi har lång erfarenhet av att samarbeta med försäkringsbolag och vet hur man hanterar pappersarbetet och administrationen för att göra processen så smidig som möjligt för dig.

När du anlitar oss kan du vara säker på att du får högkvalitativa reparationer som uppfyller eller överträffar branschstandarderna. Vi arbetar med de bästa materialen och teknikerna för att garantera att dina fastigheter och egendom återställs till sitt ursprungliga skick eller bättre.

Kontakta oss idag för att diskutera ditt försäkringsärende och hur vi kan hjälpa dig att hantera skadan på bästa sätt. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och hjälpa dig att återställa ditt hem eller företag till dess tidigare skick.

bottom of page