top of page
_R732241.jpg

TRYGGHET GENOM ÄKTA HANTVERK

// Om
Janssons Bygg

Snickeri är vår passion! Vi har byggt minnen och drömmar sen 2008

VI HAR BYGGT DRÖMMAR SEDAN 2008

Ett gediget familjeföretag i Nyköping

Vi är ett familjedrivet företag med stolthet i två generationer och har dedikerat oss till allt som rör byggbranschen, från lösvirkeshus till omfattande renoveringar, försäkringsärenden och totalentreprenad. Trygghet genom äkta hantverk!

// Snickarglädje, hållbarhet och kvalitet i mötet mellan innovation och tradition

Redan på 90-talet då pappa Tommy drev företaget Lösvirkeshus fanns stora ambitioner om att kunna erbjuda mer. Snickarglädjen och viljan att skapa fick företaget att våga vilja mer. När Janssons Bygg i Bettna AB sedan grundades 2008, av Tommy och Pia Jansson, växte verksamheten från en passionerat familjeföretag till ett framstående byggföretag med samma familjära känsla och passion för hantverket. Nu, med sonen Robin som VD, har vi på Janssons Bygg dedikerat oss till allt som rör byggbranschen, från originalkonceptet lösvirkeshus till omfattande renoveringar, energieffektivisering, försäkringsärenden och totalentreprenad.

 

Vi tror på kvalitet, talang och utveckling. Genom åren har vi samlat på oss en omfattande kompetens i teamet, som gör att vi kan sköta hela byggprocessen från planering till färdigställande och garantera högsta kvalitet i varje steg. Att kunna leverera trygghet som vi själva kan stå för är en central del av vår affärsidé.

Kvalitet är en grundläggande framgångsfaktor för både enskilda projekt och företagets långsiktiga utveckling. Varje uppdrag utformas med målet att hålla högsta kvalitet, ge miljömässigt lägsta avtryck och levereras på snabbast möjlig tid. Vi använder beprövade byggtekniker och följer gällande författnings- och branschkrav. Vår kvalificerade personal och strikta internkontroller garanterar professionellt utförande från början till slut. Genom ett nära samarbete med leverantörer och entreprenörer säkerställer vi att alla byggprojekt levereras i tid och enligt kundens förväntningar.

Här kan du läsa mer om vårt kvalitetsarbete.

Vi värnar om miljön i alla våra projekt. Vår dedikation till hållbarhet syns inte bara i hur vi väljer material, tekniker som minskar miljöpåverkan, intern utbildning, källsortering och återvinning men också i vårt utbud då vi specialiserat oss på att kunna erbjuda energieffektiviseringstjänster. Vårt miljöledningssystem och strävan efter ständiga förbättringar är centrala för vår verksamhet och hjälper oss att inte bara möta utan överträffa branschstandarder och lagkrav.

Här kan du läsa mer om vårt miljöarbete.

// Vi bygger för framtiden

Med en vision om en hållbar framtid och fortsatt stöd från våra kunder, ser vi fram emot att fortsätta vår tillväxt och utveckling. Varje projekt vi antar är ett steg mot ytterligare innovation och expertis för att fortsätta utmana byggbranschen att hålla hög kvalitet och ha miljön i åtanke. Att välja oss innebär att välja en partner som sätter kvalitet och hållbarhet i första hand. Vi ser fram emot möjligheten att arbeta tillsammans för att förverkliga dina byggdrömmar, stora som små. Välkommen att kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa till att skapa ditt nästa drömprojekt.

// Vi gör verklighet av dina byggdrömmar!

bottom of page