top of page

TRYGGHET GENOM ÄKTA HANTVERK

Byggservice

//

Vi erbjuder högkvalitativa byggtjänster för både privata och offentliga kunder, oavsett om du behöver hjälp med ett engångsproblem eller vill ha ett långsiktigt samarbete. Våra experter är utbildade i den senaste tekniken och garanterar alltid högsta kvalitet.

VI HAR BYGGT DRÖMMAR I 30 ÅR

ett brett utbud av byggtjänster

På Janssons Bygg i Nyköping är vi specialiserade på att erbjuda snabba och effektiva byggservicetjänster för att hålla ditt hem i toppskick. Med över 30 års erfarenhet och ett team av pålitliga snickare kan vi hjälpa dig med allt från små reparationer och justeringar till omfattande renoveringar. Vare sig du behöver fixa en trasig dörr, byta ut fönster eller genomföra en mindre ombyggnad, står vårt team redo att hjälpa dig. Vi arbetar snabbt och noggrant för att minimera störningar i ditt dagliga liv, samtidigt som vi ser till att arbetet utförs med högsta kvalitet.

Från försäkringsjobb till stora projekt - vi har lösningen för dig!

Vi jobbar dels med försäkringjobb, dels i samarbete med större byggföretag där vi sköter byggservicen på deras projekt. Det rör sig om underhåll, service, reparationer och även mindre byggprojekt. Du kan alltid höra av dig till oss, oavsett om du bara behöver hjälp med ett enstaka problem eller om du vill ha ett långsträckande samarbete.

Vi erbjuder ett brett utbud av byggtjänster för både privata och offentliga kunder. Vi arbetar dels med försäkringsjobb och dels i samarbete med stora byggföretag, där vi tillhandahåller byggtjänster i deras projekt. Våra experter är utbildade i den senaste tekniken, vilket garanterar att de tjänster som tillhandahålls alltid är av högsta kvalitet. Du kan alltid ta kontakt med oss, oavsett om du bara behöver hjälp med ett engångsproblem eller om du vill ha ett långsiktigt samarbete.

// Vi erbjuder också:

TRYGGHET GENOM ÄKTA HANTVERK

Över 30 år i branschen.

Vi är ett familjedrivet företag med kompetens inom allt som rör byggbranschen, från lösvirkeshus till omfattande renoveringar, försäkringsärenden och totalentreprenad. Hos oss är varje projekt en möjlighet att förverkliga en dröm, det är något vi har gjort nu i två generationer - i över 30 år!​​

_DSC8067-1.jpg
KONTAKT

// Ren byggarglädje!

Med oss på Janssons Bygg kan du känna dig trygg. Vi står för kvalitet, erfarenhet och den personliga relationen som gör skillnad. Kontakta oss idag, så börjar vi bygga på dina drömmar tillsammans.

bottom of page